Skrillex

Skrillex

Los Angeles, Verenigde Staten

Geboren op 15 januari 1988 (30 jaar)

Sonny John Moore is de echte naam van de DJ en producer Skrillex. Deze man wordt op 15 januari 1988 geboren in Los Angeles. Op 15-jarige leeftijd begint Sonny als frontman van From First to Last. Een post-hardcore act uit zijn geboortestad. Daarmee brengt hij het album 'Dear Diary, My Teen Angst Has a Body Count' uit.

In 2006 gaat Sonny solo. Hij toert met Team Sleep en upload zijn werk op MySpace. Uiteindelijk neemt hij een demo CD op en komt in2009 zijn EP 'Gypsyhook EP' uit. Onder de naam Skrillex treedt Sonny op. In 2010 komt zijn eigen debuut 'My Name Is Skrillex' uit. Ondertussen maakt hij vele remixen van bekende artiesten als Lady Gaga en Katy Perry.

Zijn singles 'Scary Monsters' en 'Nice Sprites' worden megasuccessen. In vele landen groeit Skrillex uit tot een populaire artiest. Ook werkt hij samen met de band Korn. Hij werkt mee aan een aantal nummers voor het album 'The Path Of Totality'.

In 2012 wordt Skrillex geboekt op de grootste festivals over de hele wereld. In Nederland en België staat Skrillex op Rock Werchter, Tomorrowland en Lowlands 2012.

Echte naam