Qlimax 2012

Qlimax 2012

23 november 2012 - Various Artists - 1 CD - QDance

Wat hebben we een onbeschrijfelijk mooi feest gehad op 24 november. Zoals ieder jaar heeft Q-dance er op deze editie van Qlimax weer een gigantische schep bovenop gegooid. Naast de reguliere line-up sprongen er nog een aantal bijzondere artiesten onaangekondigd op het podium, de show was zoals altijd weer bizar en het publiek... We hebben weer geschiedenis geschreven! De artiesten hebben niet alleen op het podium groots uitgepakt, maar zaten in de aanloop naar Qlimax ook veel in de studio. Daarom is er voor jullie en voor alle liefhebbers die er helaas niet bij konden zijn een speciale compilatie uitgebracht.

Qlimax 2012 is misschien wel de beste combinatie van het jaar op briljante wijze gemixt door niemand minder dan de Psyko Punkz. Vrijwel alleen maar exclusief materiaal met onder andere het officiële anthem 'Fate or Fortune', gemaakt door de Psyko Punkz zelf.

De heren hebben verder hun nieuwe tracks 'Stream of Blood' en 'Fight 4 Your Right 2 Party' aan de compilatie toegevoegd. Verder de nieuwe track van Frontliner, de Noisecontrollers met onder andere 'Feel So Good', 'Mindkiller' van The Prophet en nieuwe juweeltjes van Wildstylez. Van hem komt niet alleen 'Timeless' voorbij, maar de bijzondere samenwerking met Atmozfears: 'What Its Like'.

Een unieke verzameling tracks die je het Qlimax gevoel geven, zelfs als je er eigenlijk niet bij was. Deze compilatie geeft een goede weerspiegeling van de Hardstyle van tegenwoordig. Van de heerlijke euforische kippenvelmomentjes tot de zuiverste rauwe dreunen, ze staan er allemaal op. Een must have voor iedereen die van goede muziek houdt. (En hij past in de gemiddelde schoen of schoorsteen!)

Tracklist
1 Psyko Punkz - Fate Or Fortune
2 Noisecontrollers - Feel So Good
3 Code Black & Nitrouz - Can't Hold Me Back
4 Psyko Punkz - Stream Of Blood
5 Zatox - Struggle For Pleasure
6 Wildstylez - Timeless
7 Frontliner & John Harris - Halos
8 Psyko Punkz - Fight 4 Your Right...
9 Isaac - On The Edge
10 Technoboy, Tuneboy & Ellie - Promise Me
11 DJ Mystery - Punani
12 Noisecontrollers - Break The Show
13 Hard Driver - Enlightening Sounds
14 TNT aka Technoboy 'n Tuneboy - Utta Wanka
15 Wildstylez & Atmozfears - What Its Like
16 Ran D & Redixx - No Cure
17 Frequencerz - Burning
18 The Prophet - Mindkiller
19 Gunz for Hire - Bolivia
20 B-Front - Mysterias

Release datum - 23-11-2012
Uitvoerende - Various Artists
Uitvoering - 1 CD
Label - QDance