DJ Rob

DJ Rob

Nederland

Van 1989 tot 1993 is Rob Janssen, beter bekend als DJ Rob, de vaste DJ in Parkzicht, Rotterdam. Met John van Galen en Brad Grobler zetten ze in 1990 het Rotterdamse platenlabel Noculan Records op. Er worden succesvolle platen geproduceerd voor onder andere Ton TB, Atlantic, The Riders, Rob's Project en Rob 'n Hood.

In 1992 brengt Rob onder de naam High Profile op het label Hithouse Records (label van Peter Slaghouse, Hithouse - Jack To The Sound Of The Underground) het nummer Rotterdam uit. Een jaar later produceert Rob samen met MC Joe de klassieker The Beat Is Flown. Ook werkt Rob samen met Maurice Steenbergen (Rotterdam Termination Source - Poing) onder de naam M.R.G. en produceert de plaat Loving U. Andere samenwerkingen zijn met MC Hughie Babe, Tim B., MC Raw, Smash, Da Future en meer.

In 1998 komt Rob weer in de hitlijsten met Lords Of The Hardschool, een eenmalige samenwerking met DJ Paul Elstak en MC Hughie Babe. In 2001 komt Rob samen met Brad Grobler met een nieuw project: Dance Nation. Hiermee slaan ze de kant van trance op. Sunshine wordt wereldwijd een hit. Ook de opvolger Dance scoort goed. Ook gaat het tweetal verder onder de naam Bradski & Jenski en brengen de platen Hardbeat en S.O.S. uit. DJ Rob is vaste DJ bij Club-X in Tilburg.

Echte naam

DJ Rob & MC Huggie Babe & DJ Paul - Lords Of The Hardschool (1997)