DJ Silence

DJ Silence

Nederland

Website van DJ Silence

Wanneer je Silence op je party hebt, dan weet je dat je geen plaatjes draaier, maar een entertainer binnen haalt. Deze DJ zal met zijn explosive sets ervoor zorgen dat het publiek uit zijn dak gaat. Mede dank aan zijn verleden, zoals het winnen van vele dj mix battles, is Silence een erelid van de mix masters in Nederland. Met zijn groeiende passie voor house-music en hiphop / battle-dj als achtergrond, heeft Silence een mix style gecreëerd van Urban / Classix / Funky / Latin / Electro House music met invloeden uit de urban scene. Noem dit Eclectic of Urban House...whatever... Neem hierbij nog een flinke dosis uitstraling plus de technische hoogstandjes... en voor je staat een dj met 'madskillz'.

Als je kijkt naar de 'schedule' van Silence, zal je gauw zien dat hij door het hele land heen wekelijks gigs heeft. Van Amsterdam naar Rotterdam tot Limburg. Hiernaast heeft Silence ook regelmatig gigs in het buitenland, zoals in Duitsland, België, Noorwegen, Zwiserland, Frankrijk en Turkije. Naast het draaien in clubs, geeft Silence dj-workshops / livemix-demo's voor IDP/DMC Holland, Pioneer Holland en Tach&Tally Hi-tech music store. Verder geeft Silence ook nog producer / dj curcussen. Intussen produceert Silence ook zijn eigen tracks. Zijn tracks worden door vele befaamde dj's gedraaid, zoals DJ Jean en Chuckie. Ook radio stations als Radio 538, funX, Fresh FM en Slam FM hebben vele tracks van Silence gedraaid. Meeste van zijn tracks zijn verkrijgbaar op wereldbekende downloadsites als www.beatport.com, www.dance-tunes.com.

Met zijn laatste 3 clubhits, 'Mexican fever', 'Latin Injection' en 'Bomba Latina', heeft Silence 3 keer achter elkaar in de officiële Dutch Single Chart gestaan. En heeft hiermee een plekje veroverd tussen al de bekende namen van dit moment. In tussentijd heeft Silence ook een officiele remix gemaakt van de track: 'Meet her at the loveparade - Da Hool', welke getekent is bij Spinnin' Records en een zware club banger gaat worden. In de 2010 zullen we nog vele projecten van Silence verwachten....so stay tuned!

 

Echte naam