DJ Vinyl

DJ Vinyl

Nederland

Website van DJ Vinyl

Dj “Vinyl” Rolf heeft de jaren 70, 80 en 90 bewust meegemaakt. Als dj heeft hij met diverse drive-in shows door heel Nederland gereisd waaronder ook een aantal in eigen beheer: Top 50 Show, Costa Brava Disco Show, Radio Drive-in Show, KLM Jumbo en Hitachi drive-in show.

Opgegroeid met o.a. Baken 16 en Arabian Affair op Radio Mi Amigo, Caroline en Radio Luxemburg heeft hij bij lokale radio stations als Radio Eemland, City Radio Hilversum en Digitaal Hit FM te Baarn met het programma “Visserslatijn” vele uren luisterplezier in de ether geslingerd. In de jaren 70 en 80, op diverse locaties als vaste dj opgetreden zoals Bacchus Bar Dancing, Concertgebouw Barneveld en als “veejay” in De Dissel Hooglanderveen. Sinds 2010 is Rolf als gast dj regelmatig te vinden in ‘t Anker, camping De Scheepsbel in Doornspijk.

Toentertijd, maar ook nu gaat met Rolf gegarandeerd het dak eraf op disco & rock klassiekers uit de jaren 70, 80 en 90. Hij staat als dj onvermoeibaar te dansen en te springen achter de disco tafel en gaat werkelijk tot en met het welbekende “gaatje” om het publiek ‘t zoveel mogelijk naar het zin te maken.