Hardwell

Hardwell

Breda, Nederland

Geboren op 7 januari 1988 (32 jaar)

Website van Hardwell

Robbert van de Corput wordt op 7 januari 1988 geboren in Breda. Op jonge leeftijd houdt hij zich bezig met housemuziek. Als hij pas 13 jaar is begint hij met het draaien van platen als DJ. In 2007 heeft hij met Greatski (Jan Voermans van de Klubbheads) en zangeres Julia van de Ketterij zijn eerste Top 40 notering te pakken. De Cover Never Knew Love slaat aan.

Zijn bootleg van Show Me Love vs. Be, van Steve Angello en Laidback Luke, slaat goed aan. Hardwell wordt steeds meer gevraagd op grote festivals en zo staat hij in 2009 op het hoofdpodium van Dance Valley.

Hardwell werkt met diverse artiesten samen aan zijn producties, waaronder Chuckie, Tiësto, Red Carpet, I/Fan, Funkadelic en Ambush. In 2011 wordt zijn single Cobra de anthem van het feest Energy 2012.

Internationaal wordt Hardwell een grote ster. Hij heeft inmiddels zijn platenlabel Revealed, waar vanaf 2010 ieder jaar een verzamelalbum uitkomt met de titel Revealed Volume x. In de zomer van 2012 is hij met zijn tournee regelmatig te vinden in Las Vegas. Zijn hitsingle Call Me A Spaceman samen met Mitch Crown is wereldwijd een groot succes.

Echte naam