Klubbheads

Klubbheads

Nederland

Addy van der Zwan (IttyBitty) en Koen Groeneveld (DJ BoozyWoozy) zijn al sinds 1988 actief in de muziekwereld. In het begin maakt het duo remixen en draaien ze in een lokale club. Vanaf 1990 brengen ze eigen nummers uit. Addy en Koen produceren onder andere de mixen HouseParty, MegaDance en Megamix of the year....

In 1992 scoren ze (club)hits onder de naam The Ultimate Seduction. In 1995 ontmoeten Addy en Koen Jan Voermans en vormen sindsdien met z'n drieën de Klubbheads. Jan had zijn eigen record label in België. Met z'n drieën richten ze het label Digidance op. Het eerste project is Chaka Boom Bang met Tossin' And Turnin'.

Klubbhopping is in 1995 een grote doorbraak voor de Klubbheads. Daarnaast maken ze remixen voor onder andere Armand van Helden en Sash!. Ook produceren ze de hitsingles van DJ Paul Elstak.

In 1998 produceren ze The Launch  voor DJ Jean welke een grote nummer-1 hit wordt in Nederland.

In 1999 richten ze DNA Record's op. Samen met Mark van Dale hebben de Klubbheads een hit met Raise Your Hands. Andere projecten van het drietal zijn Greenfield, Catalana, Da Klubbkings en Tone Selector.

Vanaf 2002 brengen ze onder DJ BoozyWoozy nummers uit. Party Affair, Jumpin' Around, One More Try en I Wanna Fly worden grote hits.

De Klubbheads zijn ook verantwoordelijk voor het succes van Mad'House.

Bezetting