Shaydie

Shaydie

Nederland

Wie kent ze niet meer? De happy sounds van tracks als Life’s Like A Dance, Rainbow In The Sky en Luv U More zitten waarschijnlijk nog vers in ieders geheugen! De succesvolle DJ Paul Elstak wist in de jaren 90 hit na hit te scoren met deze platen. Dit deed hij echter niet alleen!

Shaydie, het bekende gezicht naast Paul Elstak is terug en HOE…

De Rotterdamse Shaydie is als entertainer geboren en is dan ook van jongs af aan druk geweest met allerlei projecten. Naast de hectische periode waarin ze samen met Paul Elstak door heel Nederland reisde, werkte Shaydie tevens samen met artiesten als Svenson & Gielen, Johhny Kelvin, Dip “T” Jones, T. Knuth en Mike Redrum. Deze projecten resulteerden in een grote variëteit aan tracks en stijlen. Als klap op de vuurpijl presenteerde Shaydie samen met de rap formatie ‘Redrum Squad’, Nederland tijdens de EXPO 2000 in Hannover. Naast het vele studiowerk, begon Shaydie een samenwerking met de Diva’s of Dance waar zij als zangeres deel uitmaakt van een spetterende 90’s show.

Naast deze succesvolle samenwerkingen, werd het tijd voor Shaydie om als solo artiest aan de slag te gaan. Deze power dame neemt het publiek in de Nederlandse discotheken mee terug naar de happy hardcore tijden. Met haar originele formatie van MC en danseressen laat Shaydie deze nostalgische tijd van de Nike Air Max en de vrolijke melodieën weer herrijzen in een spetterende en energieke show van maar liefst 30 minuten. Alle klassiekers passeren de revue, wat resulteert in een half uurtje vol ontelbaar veel goede herinneringen aan een tijd die allang afgesloten leek te zijn.

Echte naam