Twenty 4 Seven

Twenty 4 Seven

Nederland

Ruud van Rijen is de producer van Twenty 4 Seven. Eind 1989 komt de eerste single I Can't Stand It uit. op deze single is MC Fixx It te horen. Een tijd later wordt de plaat opnieuw uitgebracht, maar dan met rapper Captain Hollywood (Tony Harrison) en zangeres Nance. Twenty 4 Seven wordt een groot succes en treden dan ook op in binnen- en buitenland.

Rapper en zanger Stay-C (Stacey Paton) staat tijdens deze optredens in het voorprogramma. Als Captain Hollywood in 1992 de groep verlaat, wordt Stay-C gevraagd samen met Nancy onder de naam Twenty 4 Seven verder te gaan. Stay-C schrijft het nummer Slave To The Music en dat wordt wereldwijd een enorm succes.

2 Jaar lang tourt Twenty 4 Seven over de hele wereld en hebben een aantal grote hits en komen met de albums Slave To The Music en I Wanna Show You.

Volgens de media rommelt het halverwege de jaren '90 bij de groep en Nance stopt met Twenty 4 Seven en gaat solo verder. In 1996 en 1997 is Stella de zangeres van Twenty 4 Seven en komen ze met de hitsingle We Are The World.

In 1999 doet Stay-C alleen onder de naam Twenty 4 Seven met de single Né Né.

8 jaar later is Twenty 4 Seven terug met zangeres Elle en de single Like Flames.

Vanaf 2012 treden Stay-C en zangeres Li-Ann op onder de naam Twenty 4 Seven.

Bezetting