Carl Cox met radioshow op Fresh FM

Carl Cox met radioshow op Fresh FM

3 januari 2013

Carl Cox behoort tot de top van de EDM. Vanaf aanstaande zaterdagavond wordt zijn wekelijkse radioprogramma 'Global Radio' ook uitgezonden op een Nederlandse radiozender. En wel op Fresh FM.

Al 35 jaar lang maakt Carl Cox platen en draait hij op evenementen en festivals over de hele wereld. Afgelopen jaar is hij 50 geworden en zijn radioshow bereikte in oktober 2012 de 500e editie. Dit vierde hij tijdens het Amsterdam Dance Event. Op Ibizia is Carl Cox regelmatig gastheer van diverse clubavonden in club Space op Ibiza.

In zijn show 'Global' wordt aandacht besteedt aan vele vormen in de elektronische dancemuziek. De platen variëren van house tot techno en bevatten vooral veel nieuwe muziek. In totaal luisteren wereldwijd meer dan 14 miljoen luisteraars zijn show in meer dan 40 landen.

Fresh FM zendt naast 'Global Radio' ook de radioshows van onder andere Paul van Dyk, John Digweed en Adam Beyer uit. De aftrap is zaterdagnacht om 01:00 uur. Vanaf dan is de radioshow van Carl Cox elke week op Fresh FM te horen.