Corsten's Countdown presenteert exclusieve acht uur durende live uitzending

Corsten's Countdown presenteert exclusieve acht uur durende live uitzending

24 december 2012

De Maya’s zaten ernaast, de schuilkelders mogen weer op slot, de wereld bestaat nog, het Full On event in Central Studios was een groot succes en dat moet allemaal gevierd worden. DJ/producer Ferry Corsten kondigt dan ook een exclusieve, acht uur durende wereldwijde live uitzending aan van zijn wekelijkse radio show Corsten’s Countdown op zaterdag 29 december 2012. Deze Corsten’s Countdown New Year’s Special zal plaatsvinden tussen 16:00 en 24:00 Nederlandse tijd in samenwerking met het in New York gevestigde radio platform SiriusXM. Via Corsten’s Countdown’s mondiale radio partners, de Corsten’s Countdown website en de officiële Ferry Corsten app zal de show simultaan worden uitgezonden.

In de weken voorafgaand aan deze CC2012 marathonuitzending hebben luisteraars wereldwijd de mogelijkheid om hun favoriete tracks op te geven, herinneringen op te halen en goede voornemens te delen via www.corstenscountdown.com. Eerder dit jaar, in aanloop naar de live uitzending van de Corsten’s Countdown #250 jubileumeditie (CC250), mocht Corsten tienduizenden tracksuggesties ontvangen, werd de show in rap tempo trending op Twitter tijdens de uitzending en belandde de jubileumepisode in de top van best beluisterde shows wereldwijd. DJ collega’s als Armin van Buuren, Nicky Romero, Paul van Dyk en Markus Schulz meldden zich om onderdeel van de show uit te mogen maken en singer/songwriter Betsie Larkin, met wie Corsten samenwerkte op zijn huidige single Not Coming Down, trad live op tijdens CC250.

De Corsten’s Countdown New Year’s Special zal naar alle verwachting net zo, zo niet meer, enerverend en spannend worden. Op zaterdag 29 december 2012 wordt de website interactief, waar fans over de hele wereld de show live kunnen volgen en ter plekke kunnen stemmen op de gedraaide tracks. Voor alle fans on the road of zonder computer of laptop in de buurt kan er geluisterd en gestemd worden via de smartphone met de gratis Officiële Ferry Corsten app voor de iPhone. Voor de Android gebruiker zal deze Ferry Corsten app beschikbaar zijn met Oud & Nieuw.

Ik kijk ontzettend uit naar deze acht uur durende show met SiriusXM en al onze radio partners. Fantastisch dat deze uitzending over de hele wereld te beluisteren is. Onze laatste Corsten’s Countdown Special in april dit jaar, waarin ik overspoeld werd met reacties en de interactie met de luisteraars, was een super ervaring. Ik kan niet wachten om twee dagen voor Oud & Nieuw de internationale EDM fans te herenigen tijdens deze Corsten’s Countdown New Year’s Special. Dat het een legendarische countdown wordt is zeker!