D-wayne tekent bij Afrojack

D-wayne tekent bij Afrojack

5 februari 2013

De achttienjarige Eindhovense dj/ producer D-wayne (Dwayne Megens) heeft wederom een mijlpaal behaald in zijn nog prille carrière. Kort geleden remixte dit geboren natuurtalent nog de hit van Enrique Iglesias. Nu is hij exclusief getekend bij het platenlabel van de wereldbekende DJ/producer Afrojack - Wall Recordings. Een van de succesvolste en invloedrijkste dance labels wereldwijd. In 2011 kwam D-wayne’s allereerste productie ‘Distance’ al uit op het label, sindsdien hield Afrojack hem nauw in de gaten. Ook is D-wayne toegevoegd aan de line-up van Afrojacks wereldwijde Jacked-tournee, waarbij de jonge DJ het voorprogramma een aantal keer gaat verzorgen.

De uit Eindhoven afkomstig elektronische dansmuziek virtuoos treedt nu officieel toe tot het producerteam van Afrojack. D-wayne gaat naast zijn eigen producties, ook remixes verzorgen voor een aantal grote namen op Wall Recordings. DJ/ producer Afrojack: "Sinds het begin van zijn carrière viel D-wayne mij al op en hou ik zijn producties nauw in de gaten. Hij is een geweldige aanwinst voor Wall Recordings. Hij volgt mijn producties en we zitten op dezelfde koers. D-wayne heeft enorm veel potentie en past perfect in het huidige team."

Het kersverse contract bij Wall Recordings is een nieuw hoogtepunt in de jonge carrière van D-wayne. Hij bevat alles wat een goede DJ/ producer van nu moet bezitten. Hij is elk weekend wel in een wereldwijde club of op een festival te vinden. Hij produceert de ene na de andere hit en verzorgt remixen voor wereldbekende artiesten topartiesten als Enrique Iglesias, Martin Kierszenbaum (alias Cherry Cherry Boom Boom) en Jennifer Lopez & Pitbull. Ook bracht hij releases uit op het label Dim Mak van de Amerikaanse topproducer Steve Aoki. Een van zijn laatste releases is de track 'Shatter' die hij maakte met het duo Gabriel & Dresden.