DJ Jean en Voice Of Holland tallent Ben Saunders werken samen

DJ Jean en Voice Of Holland tallent Ben Saunders werken samen

23 november 2010

DJ Jean en zijn collega dj/producer Bas van Hees besloten vorige week de handen ineen te slaan, om de track "Use Somebody" uit de waanzinnige eerste auditieronde van één van de belangrijkste kandidaten voor de eindoverwinning van het uitermate succesvolle programma "The Voice Of Holland", Ben Saunders, van een dansbaar jasje te voorzien! Het resultaat, zoals je dat van Jean mag verwachten, is een (dance) floorfiller van de bovenste plank, die inmiddels héél Nederland op zijn kop zet!

Afgelopen zondag ontmoette DJ Jean een dolenthousiaste Ben Saunders op het één jarig bestaan van het trendy Club Blinq waar Jean op dat moment aan het optreden was. Ben liet Jean op dat moment weten de Bootleg van zijn versie van het nummer helemaal geweldig te vinden en deze vol te willen promoten, wat wel blijkt uit het feit dat hij hem nog diezélfde dag op zowel zijn hyves als website heeft geplaatst wat leidde tot honderden mega enthousiaste reacties! En wat vervolgens weer resulteerde in een overbelaste server waar de downloadlink van de track op was geplaatst.

Dit nummer zal de komende weken zéker de nationale dansvloeren gaan beheersen, dus wil je hier niets van missen, check dan de hyves pagina van Ben of zijn website!