Masters Of Hardcore release videoclip anthem

Masters Of Hardcore release videoclip anthem

Het aftellen is begonnen: er is nog minder dan een maand te gaan. Op zaterdag 2 april komt de internationale hardcore scene samen in de Brabanthallen van Den Bosch voor het grootste hardcore event ter wereld. Na de gepresenteerde Statement of Disorder, krijgt de schriftelijke verklaring van Art of Dance nu ook muzikale duiding: de officiële video van het anthem 2011 is online!

Klik hier voor de officiële video van Dyprax feat. MC Tha Watcher – “Statement of Disorder”.

Anthem
Zoals Outblast al bekend maakte in zijn maandelijkse Masters of Hardcore podcast, is Dyprax verantwoordelijk voor het anthem van Masters of Hardcore – Statement of Disorder. De 28-jarige dj/producer was dé ontdekking van 2010. Na zijn uitmuntende debuut releases op het Masters of Hardcore label en de zeer gewaardeerde remix van “Electro Shocking” en de gigahit “The Pearly Gates” (met Angerfist) ging zijn carrière in vogelvlucht. Optredens in binnen en buitenland volgden en Dyprax toonde aan op het allerhoogste niveau mee te kunnen spelen.?Het is dan ook niet verwonderlijk dat hij nu zijn “Statement of Disorder” presenteert.

Masters of Hardcore radio specials
Vanaf aanstaande dinsdag blikt de MOH Radio Live-show op www.hardcoreradio.nl wekelijks vooruit op Masters of Hardcore – Statement of Disorder. Van 19.00 tot 22.00 uur presenteren hosts Mercenary, The Menace en MC Tha Watcher vier weken lang specials die volledig in het teken staan van de vier area’s van Masters of Hardcore – Statement of Disorder. Er zullen vele grote artiesten langs komen om de stream te voorzien van A-class beukwerk. Dinsdag 8 maart staat in het teken van ‘Death Row’, waar twee toppers van de new generation hun opwachting maken in de show. Tune dus in vanaf 19.00 uur op www.hardcoreradio.nl

Social media
Volg het allerlaatste nieuws over Masters of Hardcore – Statement of Disorder via de social media van het evenement. Klik de like-button op de Facebook-pagina, volg Masters of Hardcore op Twitter en check het YouTube-kanaal.

Tickets
Tickets voor Masters of Hardcore zijn à €47,50 excl. fee verkrijgbaar via www.statementofdisorder.com, www.artofdance.nl en alle Primera winkels. Belgische hardcore freaks kunnen ook terecht bij FNAC en Toff Music. In Duitsland zijn tickets verkrijgbaar bij Eventim. Voor georganiseerde busreizen vanuit meer dan honderd opstapplaatsen ga je naar www.eventtravel.nl. Check www.statementofdisorder.com voor overige info, of stuur een mailtje naar info@artofdance.nl.

Masters of Hardcore – Statement of Disorder
Zaterdag 2 april 2011
22.00 – 07.00 uur
Brabanthallen, Den Bosch