Masters Of Hardcore The Depths Of Despair lineup

Masters Of Hardcore The Depths Of Despair lineup

17 augustus 2011 - Zaterdag 5 november 2011 - 21:00-07:00 - Ethias Arena - Hasselt(B)

Eindelijk! ?Daar was dan in 2010 het grootschalige pure hardcore event waar in België zo lang op was gewacht! Dat een vervolg niet kon uitblijven was duidelijk en daarom presenteren organisatoren Art of Dance en Bass Events met trots een Masters of Hardcore sequel; “The Depths of Despair” !

Duizenden hardcore liefhebbers van over de hele wereld waren op 6 november 2010 getuige van de vuurdoop van Masters of Hardcore in België. Een uitgebalanceerde line up van A-plus hardcore artiesten stond garant voor het opzwepende, muzikale hardcore geweld. Daarbij resulteerden de spectaculaire licht, laser, fireworks en video shows in combinatie met de fanatieke schreeuwende massa op de dansvloer voor een memorabele eerste Masters of Hardcore editie in Hasselt.

Solide basis
Vorig jaar werd een solide basis neergezet. De drang naar innovatie en vooruitgang is groot, zoals je van de toonaangevende hardcore organisaties mag verwachten en de reeds gepresenteerde trailer is slechts een kleine voorbode van wat de bezoeker de komende editie te wachten staat: Mooier, groter, beter, harder ! Een imponerende hardcore beleving is de target!

Verbeterd geluid
Op gebied van geluid zijn vorig jaar een aantal lessen geleerd. Speciaal hiervoor is het productieteam terug naar de tekentafel gegaan en heeft een compleet nieuw geluidsplan gemaakt, dat in de behoefte van een ieder moet voorzien. Geluid is een essentieel ingrediënt voor een goede Masters of Hardcore, de nieuwe set-up moet zorg gaan dragen voor de kwaliteit,  die geëist wordt door de bezoekers.

Meer dan een line up
Zoals je mag verwachten staat de crème de la crème van de internationale hardcore scene geprogrammeerd. Daarbij herbergt deze editie een unieke bonus... Angerfist, ‘s werelds nummer 1 hardcore artiest heeft  het event in Hasselt uitgekozen  als release event van zijn splinternieuwe album! Een nieuwe show, een exclusieve extended live act en natuurlijk heel veel nieuwe muziek, als bezoeker ben jij de allereerste die dat krijgt te zien en te horen!

Uiteraard hebben alle artiesten de opdracht gekregen de hardcore verslaving naar een nieuw hoogtepunt te brengen. Met trots presenteren Art of Dance en Bass Events dan ook de release van de volledige line up:
Angerfist live
Korsakoff
Outblast
Evil Activities Live
Noize Suppressor Live
Dyprax
Re-Style
Amnesys
Art of Fighters
Accelarator
Predator
Tha Playah
Javi Boss
Hellsystem
Unexist
Exotane
MC Tha Watcher

Masters Of Hardcore - The Depths Of Despair
Zaterdag 5 november 2011
21:00-07:00
Ethias Arena
Hasselt(B)