Smirnoff Be There Cube op Zomerkriebels Festival 2010

Smirnoff Be There Cube op Zomerkriebels Festival 2010

De mooiste dag van de zomer komt steeds dichterbij; 21 augustus 2010 Zomerkriebels Festival. Uiteraard ben je al helemaal op de hoogte van de geweldige Line up met o.a. The Crookers, Tocadisco, Marco V, Sunnery James & Ryan Marciano, Technasia, Roog, Riva Starr, Flinke Namen en Benny Rodrigues. Ook weet je allang dat Festivalpark Leidsche Rijn maar liefst 5 area’s zal tellen met voor ieder wat wils en dat Zomerkriebels het festival is dat je niet mag missen deze zomer. Daarover zullen we hier dus zwijgen.

Mocht je toch nog een geheugensteuntje nodig hebben, bekijk dan hiernaast de trailer.

‘Smirnoff Be There Cube’ met jouw line-up?
Wel eens de behoefte gehad je eigen line up samen te stellen op een festival? Dit is je kans. Dit jaar staat op Zomerkriebels Festival de Smirnoff Be There Cube, een complete festivaltent met alles erop en eraan. Alleen de line-up, die laten we aan jou over!

Hoe het werkt? Je gaat naar www.facebook.com/smirnoffnederland, je wordt fan en start de applicatie. Vervolgens moet je verschillende beslissingen nemen: welke live-acts en DJ's boek je, wie gaat de dag hosten en hoe komt je festivalposter eruit te zien? Als jij vervolgens de meeste stemmen verzamelt voor je line-up, dan wordt deze werkelijkheid in de Smirnoff Cube en mag je er met 24 van je Facebook-vrienden als VIP naar toe. Om het allemaal nog leuker te maken win je ook nog een gloednieuwe VANMOOF ? 3 fiets. Waar wacht je nog op? Ga snel naar www.facebook.com/smirnoffnederland en doe mee!

Leuke prijzen op de Kriebels Super Slot Machine
Het Kriebels casino is weer geopend en de Kriebels Super Slot Machine is operationeel. Met het spelen op de gratis Kriebels Super Slot Machine maak je kans op tickets voor het Zomerkriebels Festival en andere hele leuke prijzen. Kijk dus snel op www.zomerkriebels.nl, speel gratis mee en win.

Tickets en meer info
Tickets zijn te verkrijgen via www.zomerkriebels.nl en bij alle filialen van Primera. Meer informatie over Zomerkriebels Festival kun je vinden op www.zomerkriebels.nl.