The Depths of Despair presenteert de trailer release

The Depths of Despair presenteert de trailer release

1 augustus 2011 - Saturday 5th of November 2011 - 21.00 – 07.00 CET - Ethias Arena, Hasselt ( Belgium) -  

Zaterdag 5 november zal ‘s werelds meest toonaangevende hardcore concept opnieuw naar België trekken voor de tweede editie  van Masters of Hardcore in de Ethias Arena. Na het dirigeren van de “Symphony of Sins”, zullen “The Depths of Despair” herrijzen als een feniks. Art of Dance en Bass Events presenteren de trailer van het evenement en kondigt een bijzondere live-act aan.

Trailer
Misschien kwam je op Dominator al langs de Masters of Hardcore – The Depths of Despair cinema, waar de wereldpremière plaatsvond van de trailer voor het evenement. Nu is hij voor iedereen vrijgegeven en kun jij hem ook bekijken. Klik hier voor de spectaculaire trailer van Masters of Hardcore – The Depths of Despair!

Presentatie nieuw album Angerfist
Met de trailerrelease kunnen Art of Dance en Bass Events ook gelijk de eerste naam voor het evenement aankondigen. Misschien heb je het al gelezen in Dominator Magazine dat alle bezoekers van het evenement in handen kregen, maar de organisatoren bevestigen nogmaals dat Angerfist een exclusieve live-act zal doen tijdens Masters of Hardcore – The Depths of Despair. Wat maakt deze show zo uniek? Angerfist zal voor het eerst veel nieuwe tracks van zijn aanstaande album presenteren! Een uitstekende reden om naar Hasselt af te reizen!

Beter geluid
Na een zeer geslaagde Masters of Hardcore – Symphony of Sins in 2010, bleven de organisatoren met één uitdaging achter: het geluid moet beter! De organisatoren zijn zich zeer bewust van het feit dat hardcore moet knallen op een zo vet mogelijke soundsystem en zijn er daarom extra op gebrand om je de ultieme Masters of Hardcore beleving te bieden op 5 november. Met de kennis van de 2010-editie zijn Art of Dance en Bass Events opnieuw om tafel gaan zitten om een nieuwe setup voor het geluid te ontwikkelen, dat dit keer absoluut aan de hoge eisen van iedere hardcore liefhebber zal voldoen.

Tickets voor Masters of Hardcore – The Depths of Despair zijn verkrijgbaar via www.artofdance.nl en www.bassevents.be. Voor meer informatie over Masters of Hardcore – Depths of Despair, raden Art of Dance en Bass Events aan om www.mastersofhardcore.com in de gaten te houden.

Masters of Hardcore – The Depths of Despair
Saturday 5th of November 2011
21.00 – 07.00 CET
Ethias Arena, Hasselt ( Belgium)