The Depths of Despair verhuist naar Lotto Arena

The Depths of Despair verhuist naar Lotto Arena

De aankomende editie van Masters of Hardcore “The Depths of Despair” verhuist van zaterdag 5 november in de Ethias Arena te Hasselt naar zaterdag 26 november in de Lotto Arena te Antwerpen.

“Dit was alles behalve een makkelijke beslissing, maar wel de enige juiste om onze bezoekers te kunnen garanderen wat ze verwachten; goed en hard geluid voor een volwaardige hardcore experience.  Omdat er uiteindelijk geen zwart op wit garantie kan worden gegeven voor een aanvaardbare geluidsnorm, hebben wij als organisatie besloten het evenement te verplaatsen naar de Lotto Arena in Antwerpen op 26 november ”, aldus Art of Dance en Bass Events.

De Lotto Arena staat in België hoog aangeschreven als evenementenlocatie. Art of Dance en Bass Events hebben de voorbereidingen in volle gang gezet om de Masters of Hardcore fans te verwennen met een productie, show én geluid zoals ze dat mogen verwachten van organisaties van dit kaliber. Niets wordt aan het toeval over gelaten, The Depths of Despair wordt een onvergetelijke editie. De line up blijft ongewijzigd en ook het nieuwe Angerfist album hoor je hier als eerste!

Mensen die reeds een ticket hebben hoeven dit niet om te ruilen, reeds aangeschafte tickets blijven geldig. Degenen die al een ticket hebben, maar niet kunnen op 26 november, kunnen contact opnemen met clientcare@paylogic.nl of masters@artofdance.nl