Turn Up The Bass miniconcert van 2 Unlimited

Turn Up The Bass miniconcert van 2 Unlimited

28 september 2010

Zaterdag 16 oktober pakt Panama dubbel uit. Naast de niet te missen houseclassics van het met jeugdsentiment overgoten Turn Up The Bass voegt Panama een special performance toe van….Get ready for this!! Ray & Anita met natuurlijk de allergrootste 2 Unlimited hits! Zoals je van Ray & Anita mag verwachten belooft het miniconcert tijdens Turn Up The Bass dan ook één groot spektakel te worden.

Naast deze wereldact hoor je de hele avond lang House Classics uit het begin van de jaren 90. Van Felix - Don't You Want Me en Jay Dee - Plastic Dreams tot Jungle Brothers - I'll House You en Joe Smooth - Promised Land naar Speedy J - Pull Over en Human Resource - Dominator. Plus al die dikke tracks waarvan je de titel of de artiest misschien niet meer weet. Maak je geen zorgen, ze komen hier allemaal voorbij. Het feest der herkenning... wie is er niet groot mee geworden? ;-)

 

Ray & Anita (2 Unlimited)
2 Unlimited is, gemeten naar verkoopcijfers, de succesvolste Nederlands-Belgische popact in de geschiedenis. Gedurende de eerste helft van de jaren 90 scoorden zij wereldhit na wereldhit. In totaal verkochten zij wereldwijd meer dan 20 miljoen platen. De formule van een mannelijke rapper en een vrouwelijke zangeres, met makkelijk in het oor liggende melodieën en stevige dance-ritmes (ook wel eurodance genoemd), heeft de popmuziek in de jaren 90 gedomineerd. Nu zij hun come-back hebben gemaakt mogen zij zeker niet ontbreken tijdens turn up the bass en geven dan ook een miniconcert op zaterdag 16 oktober.

Turn up the bass
Na het disco tijdperk groeide een hele generatie op met house. Zo’n Tweeëntwintig jaar geleden danste de voorhoede ineens op een nieuw, opwindend en electronisch geluid. De cd verzamelreeks Turn Up The Bass bracht dat nieuwe geluid naar het grote publiek. Tussen 1989 en 1993 verschenen er in totaal 25 afleveringen; elk kwartaal een nieuwe compilatie. Ook ging Turn Up The Bass als avondvullende show met dj´s en dansers het land in om het house gevoel te verspreiden. Alle klappers van toen zijn inmiddels klassiekers.

DJ Bart Thimbles & DJ Cowboy (aka SKG)
Thimbles was als ‘selector’ betrokken bij de Turn Up The Bass verzamelreeks; hij koos de tracks uit die op de compilaties terecht kwamen. Thimbles en Cowboy waren ook de bedenkers en uitvoerders van het Houseparty concept: een variant op Turn Up The Bass met een groot aantal tracks aan elkaar gemixt. TUTB en Houseparty waren in de eerste helft van de jaren negentig extreem succesvol en verkochten meer dan 175.000 exemplaren per uitgave. Thimbles & Cowboy kunnen dus bogen op de best verkochte mixcd die er ooit in Nederland is verschenen.

Celebrity playroom hosted by:Johnny de Mol & Fady Ferraye
Na het succes van de Celebrity Studio Playroom wordt hij ditmaal nog eens geopend onder leiding van Johnny de Mol & Fady Ferraye. Dansen met de sterren in Panama… maar dan anders. Not for tv and no camera’s are allowed ?

"Kies je Classic" en WIN!
In de week voorafgaand aan het event (vanaf 11 oktober) kun je dagelijks kaarten winnen en maak je kans op een Panama VIP treatment tijdens "kies je classic" op Radio Decibel.

Turn Up The Bass House Classics, iedere zaterdag van 21.00 tot 22.00 op Radio Decibel.

 

 

 

PANAMA pres. Turn Up The Bass – Zaterdag 16 oktober
Line-up: Ray & Anita ( 2 unlimited), Bart Thimbles , DJ Cowboy (aka SKG)
Studio: Johnny de Mol & Fady Ferraye
Aanvang: 23:00 uur
Entrance: € more
Presale: € 10 via panama.nl(Paylogic), alle Primera shops, alle Free Record Shops
Dine & Dance: €35 ,- (3course menu + clubticket)
VIP: For VIPTables: mail info@panama.nl or call +3120-3118686
More info: www.turnupthebass.nu