Vanaf 4 maart is Hardwell On Air

Vanaf 4 maart is Hardwell On Air

16 februari 2011

Één van de meest veelbelovende DJ’s van Nederland zal per 4 maart de programmering van SLAM!FM versterken: Hardwell.‘Hardwell On Air’ is vanaf 4 maart iedere vrijdagavond van 23:00 tot 00:00 uur te horen met een nieuwe DJ-show die SLAM!FM samen met Hardwell heeft ontwikkeld. De vernieuwende en trendbepalende Hardwell-sound zal het weekend nóg meer een kickstart geven. Daarnaast krijgt iedere week jong talent de ruimte in het item ‘Demo of the Week’.

Hardwell: “Ik ben al enige tijd resident van het SLAM!FM programma Clubbin' waarbij de samenwerking altijd erg goed was. Toen SLAM!FM me aanbood een eigen programma te starten op de zender, voelde ik me erg vereerd! Ik heb altijd al een radioshow willen doen, ik denk dat dat sowieso een droom is van elke DJ. Ik vind het onwijs leuk dat deze droom nu werkelijkheid wordt op
SLAM!FM."

Eric van Kleef, Clubbin’ Host: “Hardwell heeft in recordtijd en al op jonge leeftijd zijn naam gevestigd in de internationale DJ scene. Als luisteraar word je meegenomen in de vibe van zijn optredens; puur, verrassend maar vooral met heel veel passie! Een prima match met Clubbin’ en een perfect begin van een stapavond.” Vanaf vrijdag 4 maart iedere vrijdag van 23.00-00.00 uur Hardwell On Air op SLAM!FM.